Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA Kim Kardašijan ostala bez pola zuba u najgorem mogućem trenutku

Kim Kardašijan prisustvovala je sinoć gala večeri u Las Vegasu, ali neposredno pre nego što se pojavila na crvenom tepihu doživela je nezgodu zbog koje je htela da pozove policiju.

- Bila sam na putu do Vegasa i okrnjila sam prednji zub. Pozvaću policiju - objavila je Kim na Snepčetu. Poznajući njenu narav, mnogi su pretpostavili da će ona zaista da zove policiju, ali ispostavilo se da se samo šalila. Eto kako izgleda kad starleta pokušava da bude duhovita.

Umesto u policiji, gospođa Vest završila je kod zubara, pa je izgledala savršeno kada se konačno pojavila na crvenom tepihu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA NA CRVENOM TEPIHU: Kim Kardašijan ostala bez pola zuba

Izvor: Kurir, 24.Jul.2016

..."Bila sam na putu do Vegasa i okrnjila sam prednji zub Pozvaću policiju", objavila je Kim video na Snepčetu Starleta se samo našalila, a umesto u policiji završila je kod zubara kako bi popravila zub..Autor: EPK,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.