DOKAZ: Tupak je živ?! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Avg.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZ: Tupak je živ?! (VIDEO)

Da li ovaj selfi znači da je slavni reper živ ili da fanovi mnogo žele da je ovo istina?

Foto: YouTube

Fanovi Tupaka Šakura veruju da su videli dokaz u vidu selfija iz 2015. godine da je reper ipak živ, a ta slika ne prestaje da "zahuktava" i širi mnogobrojne neverovatne teorije.

Fotografija, na kojoj mnogi veruju da je upravo Tupak koji je ubijen u Las Vegasu 1996. godine, je prvi put prikazana u okviru YouTube videa, a njegovi tvorci tvde >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je ovaj selfi napravljen prošle godine telefonom koji je kupljen 2011.

"Pomogao sam mu da lažira sopstveno ubistvo"

Vodootporna jakna koju mladić na fotografiji nosi se veruje da se pojavila u prodavnicama tek 2012. godine, ali najverniji fanovi su odmah istakli da "pravi" Tupak nikada ne bi ovako nešto obukao...

Jedan teorija zavere ističe da je Šakur lažirao sopstvenu smrt i pobegao da živi na Kubi.

Tupak bi sada imao 44 godine, a ako jeste on na fotografiji, onda definitivno nije više na Kubi...

Šta vi mislite?



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.