DOK SU U SKOPLJU NEMIRI Tijana Dapčević ima jak razlog zašto je u svom rodnom gradu!

Izvor: Blic, 29.Apr.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK SU U SKOPLJU NEMIRI Tijana Dapčević ima jak razlog zašto je u svom rodnom gradu!

U Makedoniji i Skoplju trenutno je situacija mirna, ali protekslih dana glavni grad ove bivše jugoslovenske republike prošao je kroz pakao.

U makedonskom Sobranju odvijala se istinska drama, gde su demonstranti, nakon što je parlamentarna većina izabrala Talata Džaferija za predsedavajućeg parlamenta, upali u zgradu i napali i raskrvarili glave lidera SDSM Zorana Zaeva i potpredsednika te stranke Damjanu Mančevskom, a teže je povređen poslanik Alijanse za Albance, Zijadin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sela, javili su tamošnji mediji.

Pred zgradom makedonskog parlamenta čulo se nešto nalik na šok bombe, javila je MIA.

Ipak, ovo nije sprečilo Tijanu da se nađe u Skoplju i to na rođendanu sestričine, odnosno ćerkice njene sestre Tamare. Tijana se odlično provela, a tom prilikom se pohvalila i na Instagramu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.