DOBRO JUTRO: Ova mala pufna staje u dlan i ovako će vas dočekivati kada dođete kući! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Avg.2016, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRO JUTRO: Ova mala pufna staje u dlan i ovako će vas dočekivati kada dođete kući! (VIDEO)

Dobro jutro! Ovaj mali glodar istopiće vam srce. Ne traži mnogo, mekan je, sladak i - leti.

Mnogi koji drže ove životinjice kažu da se toliko naviknu na gazdu, da kada se vrate kući sa posla, oni im bukvalno dolete u zagrljaj.

Kada se prevede sa engleskog jezika, ime ovog malog stvorenja znači "slatka jedrilica". I zaista: oni jedre kroz vazduh, a ne lete.

Pripadaju porodici glodara, najviše podsećaju na miševe. Zbog dodatnog krzna između prednjih i zadnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nogu ih mešaju sa letećim vevericama.

Pogledajte i sami:



Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.