DEVOJKE SE UGOJE ČIM SE SMUVAJU SA TIPOM: Evo zašto se udebljaju kada se opuste u vezi

Izvor: 011vodič.com, 02.Avg.2015, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJKE SE UGOJE ČIM SE SMUVAJU SA TIPOM: Evo zašto se udebljaju kada se opuste u vezi

Hedonizam i ljubav prema hrani odličan su izgovor za dame koje su dobile nekoliko kilograma viška, međutim, po nedavnim istraživanjima, pravi “krivac” je njihov partner.
Kako istraživanja pokazuju, a što znamo i od ranije, žene imaju tendenciju da jedu više kada su srećne, što rezultira time da u prvoj godini veze “nabace” nešto više od 3 kilograma u proseku.
Nasuprot tome, samo 16% istraživane grupe žena tvrdi da ih je prvih godinu dana veze “stanjilo”. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Većina ispitanica tvrdi da su bile najvitkije upravo dok su bile same.
Sa druge strane, muškarci imaju tendenciju da gube težinu kada nađu partnerku, što je potvrdilo čak 39% ispitanika.
Nešto manji broj, 32% muškaraca tvrdi da im se kilaža ne menja, a 29% da im se povećala. Studija, koja je pratila muškarce i žene koji su bili u vezi duže od godinu dana, je zahtevala odgovor od ispitanika zašto misle da im je težina povećana.
Zahvaljujući konceptu komfora, žene su izjavile da je to što se osećaju srećno dovoljno da jedu i ne mare za kilograme. Nešto manje od pola ispitanica za dobijene kilograme okrivilo je partnera i njegovu “siromašnu ishranu” koje su one morale da poboljšaju, a 24% tvrdi da su se ugojile zbog depresivnih momenata.
The post DEVOJKE SE UGOJE ČIM SE SMUVAJU SA TIPOM: Evo zašto se udebljaju kada se opuste u vezi appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.