Čuveni crtać “Kralj lavova” dobija svoj igrani rimejk

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni crtać “Kralj lavova” dobija svoj igrani rimejk

Nakon uspeha igranog filma “Knjiga o džungli”, kompanija Dizni najavila je rimejk crtaća “Kralj lavova” po istom receptu, prenosi magazin NME.

Kao i u novoj “Knjizi o džungli”, igrana verzija “Kralja lavova” predstavljaće inovativni “žive slike” i kompjuterske animacije. Da oprobani recept ne treba menjati, dokazuje i to što je Dizni angažovao čak i istog reditelja Džona Favroa.

“'Kralj lavova' nadovezuje se na uspešnu Diznijevu reinterpretaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << klasika za savremenu publiku sa filmovima poput 'Grdana – zla vila', 'Pepeljuga' i 'Knjiga o džungli''. Igrana verzije 'Lepotice i zveri', u kojoj Ema Votson igra Bel, već je jedan od najviše iščekivanih fimova u 2017. Poput 'Lepotice i zveri', i u 'Kralju lavova' naći će se pesme iz animiranog originala”, navodi Dizni u saopšenju.

Pesme za crtani film “Kralj lavova” komponovali su Elton Džon i Tim Rajs, a numere “Circle Of Life” i “Can You Feel The Love Tonight” koja je dobila Oskara, i dan danas se rado pevuše.

Izvor: YouTube/DisneyMusicVEVO

“Kralj lavova” je već imao svoju brodvejsku adaptaciju, a taj mjuzikl koji se sa velikim uspehom izvodi u Njujorku i Londonu, osvojio je nekoliko Toni nagrada.

Dizni još nije saopštio kada će početi snimanje novog “Kralja lavova”, kada će se film naći u bioskopima, niti ko će davati glasova glavnim junacima u novoj verziji.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.