Član Demokratske stranke formirao kućni savet u senci

Izvor: Njuz.net, 24.Mar.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Član Demokratske stranke formirao kućni savet u senci

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSkupština stanara u senci će kritikovati aktuelnu skupštinu stanara

BEOGRAD, 24. mart 2015, (Njuz) – Član Demokratske stranke Bogdan Stojšić formirao je kućni savet u senci u zgradi u kojoj živi u beogradskom naselju Stepa Stepanović.
Kako je Stojšić rekao na predstavljanju članova novoformiranog kućnog saveta u senci, na ovaj korak su se odlučili jer je njihova zgrada nekada važila za najbolju u čitavom naselju.
- Danas smo došli u situaciju da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << od nas bolje i lepše čak i one zgrade koje još nisu ni formirale kućne savete. Zbog toga ćemo na ovaj način pokazati svim stanarima kako bi izgledao naš zajednički dom da ga mi vodimo – istakao je Stojšić.
Među prioritetnim zadacima kućnog saveta u senci biće, kako je rečeno, vraćanje dobrih komšijskih odnosa po čemu su nekada bili prepoznatljivi, a što se izgubilo od kada zgradu vodi aktuelni kućni savet.
- Moramo vratiti taj komšijski duh, da budemo svi jedni uz druge i svi jednaki. Najbolji primer na koji način se pravi razdor među name jeste kad neko ostane zaglavljen u liftu. Ako se zaglavi neko ko podržava aktuelni kućni savet, onda se ključ za lift pronađe u sekundi. A ako ne, onda se obično čuje da taj kod koga je ključ nije u stanu, mora da se sačeka gradska služba i slično. Zahtevaćemo da nam se izradi kopija ključa za lift i da svi, bez obzira koga podržavaju, kad ostanu zaglavljeni odmah i budu oslobođeni – rekao je Stojšić.
On je istakao da aktuelni kućni savet već hvata panika od kućnog saveta u senci.
- Da je tako, pokazuje i to da su već počele provokacije. Od momenta obelodanjivanja naše namere učestale su pojave da se stanarima koji su nam bliski zvoni na interfon u vreme ručka, popodnevnog odmora ili u kasnim večernjim satima – naveo je Stojšić i dodao da bi samo naivni poverovali da se radi o dečjim nestašlucima.
Predsednik aktuelnog kućnog saveta Dragomir Backović poželeo je sreću u radu kućnom savetu u senci i rekao da se nada da će zaista na svojim primerima pokazati kako stanari treba da se ponašaju.
- Nadam da će baš na spratu gospodina Stošića prestati da nestaju sijalice iz hodnika i to baš ona najbliža njegovim vratima od stana – kratko je izjavio Backović.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.