Cirkalo se?

Izvor: Mondo, 29.Jan.2015, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkalo se?

Bizarni razgovor glumca sa novinarima – "napalo me je čudovište"?!

Foto: AP/Gero Breoler

Džoni Dep (51) trenutno u Tokiju promoviše film "Mordekaj", ali je "ispalio" japanske novinare koji su u ogromnom broju došli na zakazanu konferenciju za predstavnike medija.

Džoni nije unapred najavio da neće doći, pa je na sledećem zakazanom događaju "objasnio" zašto je izostao.

"Juče ujutru, napala me je retka vrsta životinje zvana čupakabra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << One su veoma uporne i veoma zle, i borili smo se satima. Prilično sam siguran da sam je u zemlju uneo u svom koferu, i na kraju sam morao da je bacim sa 23. sprata", rekao je Džoni.

Čupakabra je mitsko biće koje navodno naseljava deo južne Amerike, i važi za "babarogu" među životinjama. Navodno napada ljude i stoku i sisa im krv do smrti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.