Ćerka Vitni Hjuston pronađena u kadi u nesvesnom stanju

Izvor: 011vodič.com, 01.Feb.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Vitni Hjuston pronađena u kadi u nesvesnom stanju

Bobi Kristina Braun, ćerka Vitni Hjuston preminule soul dive, pronađena je jutros u nesvesnom stanju u kadi.

Bobi Kristinu su u njenoj kući u Džordžiji, pronašli njen suprug Nik Gordon i jedan prijatelj  koji su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć.
-Mlada devojka nije disala kada su je pronašli suprug Nik Gordon i prijatelj jutros oko 10 sati – rekla je predstavnica policije Lisa Holand, i dodala da su njih dvojica  preuzeli mere oživljavanja dok nije stigla pomoć.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> -Policija se prva pojavila na mestu događaja pa smo mi nastavili sa merama oživljavanja dok nije stigla  hitna pomoć- dodala je Holandova.
Braunova je potom prebačena u bolnicu gde se osvestila i sada je njeno stanje stabilno.
Još uvek nije poznat uzrok ove nesreće a istraga je u toku.

Podsetimo, 11. februara pre skoro tri godine 11. februara, majka nesrećne devojke i pznata pevačica, Vitni Hjuston pronađena je mrtva u kadi u jednom hotelu, a istraga je pokazala da je uzrok smrti bilo kobni miks lekova i droge.


The post Ćerka Vitni Hjuston pronađena u kadi u nesvesnom stanju appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.