Čedu čuvaju bolje od predsednika!

Izvor: Blic, 07.Maj.2015, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čedu čuvaju bolje od predsednika!

Nakon što je u „ledenom izazovu“ pokazao svoje zgodno telo, lider LDP-a Čedomir Jovanović ponovo je postao san mnogih žena, a čuvena rečenica iz prošlog veka “Čedo, oženi me” čuje se i danas.

Ono što je više nego očigledno je da ovi mišići, u kojima, na žalost mnogih dama, ima priliku da uživa samo njegova supruga Jelena, nisu bogomdani, a dokaz za to su i fotografije koje su pred vama, a koje su nastale na parkingu ispred teretane koju Jovanović svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posećuje.

U preuskim pantalonama i beloj košulji išetao je do svog automobila u pratnji dva momka iz obezbeđenja, dok su druga dvojica čekala u džipu sa rotacijom. Čeda je u rukama držao dve torbe, pa je izgledao kao da ide na put, a ne sa treninga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.