Čedomir Jovanović savetuje građane da ne ostavljaju 6.000 evra u džipu

Izvor: Njuz.net, 27.Mar.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čedomir Jovanović savetuje građane da ne ostavljaju 6.000 evra u džipu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeJovanović se nada da će građani učiti iz njegovih grešaka

BEOGRAD, 27. mart 2015, (Njuz) – Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović poručio je danas građanima da nikako ne ostavljaju sumu od 6.000 evra u džipu, saznaje Njuz.
Podsetimo, Jovanoviću je nedavno tokom pranja džipa u auto perionici neko ukrao 6.000 evra koji su se nalazili u vozilu, zbog čega je apelovao na građane da ne ponove njegovu grešku.
- Najbolje se uči na svojim greškama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ali mnogo je bolje učiti na tuđim. Da mi je neko rekao da nije pametno da ostavim u džipu toliki novac, možda bih ga poslušao, ali šta je tu je. Ostaje mi da narednih 6.000 evra malo bolje pričuvam, recimo u zadnjem džepu od farmerki ili u rancu –smatra Jovanović – Nadam se da će građani Srbije postati svesni važnosti čuvanja svog novca, zbog čega korsitim priliku da apelujem na njih da kad izađu u grad sa 6.000 evra, ne ostavljaju novac u džipu, već da ga uvek nose sa sobom – dodaje on.
Reporter Njuza je pitao nekoliko naših sugrađana šta misle o ovom Jovanovićevom savetu. Srđan I. je rekao da je zbog ovakvih vesti srećan što nema džip jer bi u suprotnom lako mogao da ostane bez 6.000 evra, dok je Jelena T. rekla da je još od kada su Nataši Bekvalac na plaži ukrali 10.000 evra, naučila da toliku sumu uvek ostavi u hotelu.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.