Čak 67 odsto udatih žena vara svoje partnere

Izvor: Press, 20.Avg.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak 67 odsto udatih žena vara svoje partnere

Ako ste, posle niza godina u braku, jednom pomislile "tu više nema strasti", niste jedine.
Foto;blic.rs
Ako ste, posle niza godina u braku, jednom pomislile "tu više nema strasti", niste jedine.
Profesor Erik Anderson sa Univerziteta u Vinčesteru objašnjava da što veza duže traje, to kvalitet i učestalost seksa opadaju. To je zbog toga što već sve “znamo napamet” i što nam je to dosadilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Napokon, to je sasvim ljudski.
Međutim, profesor Anderson je sa svojim timom ispitao 100 bračnih parova, starosti između 25 i 45 godina, koji imaju normalan brak, kako bi otkrio šta je to zbog čega žene varaju, to jest, zašto se, jednostavno, ne razvedu kad im je toliko dosadno u braku.
Otkrio je da 67 odsto pripadnica lepšeg pola samo želi da na kratko povrati strast u svoj život. Žele da se ponovo osećaju privlačnim i željenim.
Interesantno je da od svih ispitanih žena, nijedna nije želela razvod.
Nisu želele da napuste sigurnu luku, već samo da se za kratko ponovo osete kao nekad, da probude strast i požudu.

 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Čak 67 odsto udatih žena vara svoje muževe!

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2014

Ako ste, poslije niza godina u braku, jednom pomislile "tu više nema strasti", niste jedine...Profesor Erik Anderson sa Univerziteta u Vinčesteru objašnjava da što veza duže traje, to kvalitet i učestalost seksa opadaju. To je zbog toga što već sve "znamo napamet" i što nam je to dosadilo. Napokon,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.