Brena očitala fanu bukvicu jer je želeo da naruči pesmu!

Izvor: Blic, 22.Jul.2014, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena očitala fanu bukvicu jer je želeo da naruči pesmu!

Pevačica je pred celom diskotekom "održala" predavanje jednom od obožavalaca.

Folk pevačica Lepa Brena se vidno iznervirala na jednom od svojih nastupa, što potvrđuje i video zapis koji je osvanuo na sajtu Youtube, a koji je prikazuje u jednom svetlu u kakvom je do sada nismo videli, piše Opera-17.

Naime, jedan od njenih fanova koji je došao na koncert je imao muzičku želju i pokušao je pevačici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je pokaže tako što je naslov pesme ispisao na svom mobilnom telefonu, što je nju očigledno izbacilo iz takta.

Nakon što je završila pesmu, Brena je pomenutom fanu objasnila šta je imala.

- Ne vidim, ne vidim. Držiš telefon dva sata, kako da ja vidim sa dva metra šta piši na tvom telefonu?! A drži vas desetoro telefon, kako misliš da je to izvodljivo?! Ajde objasni mi samo?! Pa ne radimo mi želje, čestitke i pozdrave - pričala je vidno iznervirana Brena, ali nije poznato kada i gde je nastao ovaj video zapis.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRENA POBESNELA NA FANA: Ne radimo mi ovde želje i pozdrave!

Izvor: Kurir, 22.Jul.2014

Brena je pred celom diskotekom iskritikovala jednog od svojih fanova..Pevačica Lepa Brena prilično se iznervirala na jednom od svojih nastupa i pred svima iskritikovala svog fana...Naime, jedan od fanova pokušao je da naruči pesmu pevačici i to tako što je naziv pesme napisao na telefonu, što...

Nastavak na Kurir...

Održala mu predavanje: Lepu Brenu na nastupu iznervirao fan!

Izvor: Svet, 22.Jul.2014

Popularna pevačica Lepa Brena nije poznata po tome da lako plane, niti da se brzo iznervira. Međutim, kada je neko izvede iz takta ona nema “dlake na jeziku” što se može videti i na snimku koji se pojavio na internetu. Naime, Lepa Brena je na jednom od svojih nastupa održala predavanje jednom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.