Brena i Boba brali grožđe

Izvor: Blic, 12.Sep.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena i Boba brali grožđe

Nikakvog rada se ne bojim! Divno je proizvoditi vino, a tek kako je dobro piti ga. Boba me je naučio da uživam, kaže pevačica za „Blic“.

Lepa Brena i Boba Živojinović obišli su vinograde nadomak Šida, gde je počela berba grožđa od kojeg prave svoje vino. Folk zvezda je s porodicom i prijateljima, među kojima je bila njena koleginica Sanja Đorđević, zasukala rukave i obrala deo loze.

- Boba i ja vodimo decu svuda da im pokažemo da život nisu naslovne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << strane, već da moraju da zasuku rukave, rade i misle svojom glavom. Oni će uvek biti deca poznatih roditelja, ali će sami morati da se izbore za sebe. Osnovu imaju, a za nadgradnju će morati da se potrude. Uz Bobu i mene mogu da vide kakve sve mogućnosti imaju u životu i šta bi sve mogli da rade. Bobino vino mi je omiljeno jer je pitko i liči na vina sa Azurne obale - rekla je Brena za „Blic“.

Napominje da s godinama sve više uživa u braku sa Bobom.

- Ceo život smo proveli žureći. Čar našeg odnosa je u naša četiri zida jer ne volim da preterano iskazujemo emocije kao da smo na početku veze. Uz Bobu sam naučila šta je najlepše i najbolje. Boba je veliki hedonista i naučio me je da uživam - ističe pevačica.

Boba: Obožavam mog Bekija

Kad su se umorili od šetnje i berbe, Brena i Boba su seli u kočiju.

- Ovo je baš romantično, užitak za zaljubljene, kao na venčanju. A mi smo stalno zaljubljeni. Ja mom Bekiju svakog dana govorim da je obožavam - rekao je bivši teniski as.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.