Bosanac razbio 111 betonskih ploča – glavom! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanac razbio 111 betonskih ploča – glavom! (VIDEO)

Mladi tekvondo majstor Kerim Ahmetspahić sa samo 16 godina ušao u Ginisovu knjigu rekorda KERIM Ahmetspahić (16) potvrdio je da ipak ima nečega u vicevima o Bosancima. Mladi tekvondista je za 35 sekundi razbio glavom 111 betonskih blokova i oborio Ginisov rekord! On je u mestu Visoko sniman kako, praveći salto unapred, lomi naslagane ploče koje stoje u stubovima od po šest komada. Kada je stigao do 18. „prepone“ delovalo je kao da posustaje, ali se uz pomoć bučne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << podrške publike u dvorani brzo oporavio i završio zapanjujući poduhvat. - Ostalo mi je još snage. Želeo bih da zahvalim svima koji su mi pomogli da ostvarim ovo, mojim roditeljima i mom treneru Edinu Kajeviću – rekao je tvrdoglavi mladić dok je primao priznanje, prenosi Dailymail.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Mladi Bosanac glavom razbio 111 betonskih ploča

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2017

Mladi tekvondo majstor Kerim Ahmetspahić je sa 16 godina ušao u Ginisovu knjigu rekorda...Za 35 sekundi razbio je glavom 111 betonskih blokova i oborio Ginisov rekord. On je u Visokom, praveći salto unapred, lomio ploče koje su stajale naslagane u grupama od po šest komada...Kada je stigao do 18....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.