Bolesno do koske: Seks razuzdanog para gledaćemo za nekoliko sati na nacionalnoj TV (+16VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 17.Okt.2012, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolesno do koske: Seks razuzdanog para gledaćemo za nekoliko sati na nacionalnoj TV (+16VIDEO+FOTO)

Pred mnogobrojnom publikom u studiju televizije "Happy", iako udata, žena je sa svojim venčanim kumom "obavila posao" bez blama!

GALERIJA SLIKA

Kroz emisije "Luda kuća" defilovali su različiti profili: svadljivci, prevareni i ostavljeni ljubavnici, ćerke kojima očevi brane udaju... ali ono što je snimljeno i emitovaće se sutra u 23 sata je u najmanju ruku – šok!

- Istina je. U emisiji pod nazivom „Nema seksa bez kuma“ dama je priznala da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << spava sa svojim mužem, ali i venčanim kumom i da to funkcioniše godinama, jer je muž alkoholičar, zapostavlja je – potvrido je voditelj Dejan Stanković.

Da bi bili uverljivi u svojoj priči, njih dvoje su se, skinuli pred publikom u studiju i – imali seks! Kum je pokazao njenom mužu kako treba da vode ljubav, kroz segmente, od oralnog do konačnog užitka. Mazali su se čokoladom i ljubili. Pošto je video seks sa kumom, suprug je najavio razvod, na šta je uskoro bivša supruga rekla:

- Očekivala sam razvod, nije me briga. Posvetiću se karijeri starlete, jer verujem da sam bolja od svih koje se promovišu kroz novine.

***Prvi put posle razvoda: Marko Bulat otkrio svoj status u ljubavi

***Danas vodi "Paparaco lov" a sećate li se koliko je nekada voditeljka bila vitka? (VIDEO+FOTO)

***Pevačica "oplela" po kolegama: Bitan je izgled a gde je tu kvalitet?! (FOTO)

Izvor: S media, Foto: PR TV Happy

Pretraga po temi: Seks, Luda Kuća, Dejan Stanković, Razuzdani par, Nacionalna TV

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.