Bivši muž na samrti, a ona mu traži MILIONE za cipele, bunde i automobile

Izvor: Press, 29.Jun.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši muž na samrti, a ona mu traži MILIONE za cipele, bunde i automobile

Na britanskom sudu trenutno se vodi jedna od najžešćih brakorazvodnih parnica ikada, a glavni akteri su bivši supermodel Kristina Estrada i bogati saudijski šeik. Mediji su danas objavili detalje sudskog procesa, a javnost je šokirana zahtevima manekenke.
foto: blic.rs
Kristina je navodno odbila predlog bivšeg supruga Valida Džufalija koji joj je ponudio 37 miliona funti u okviru vansudske nagodbe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Umesto toga, ona zahteva da joj on plati neverovatnih 196 miliona funti, piše "Dejli Mejl".
Ona je pred sudom iznela da želi nekretnine u vrednosti preko 55 miliona funti. Objasnila je da ne može da živi u svojoj sadašnjoj kući jer bi u tom slučaju morala da deli sprat sa osobljem.
Ona zahteva i godišnji budžet od million funti za odeću. U to spada 40.000 funti za bunde, 109.000 funti za haljine visoke mode i 21.000 funti za obuću svake godine. Objasnila je da je to standard na koji je navikla, da cipele koje ona nosi toliko koštaju, i da svake godine mora da kupi 35 ručnih satova "jer oni moraju da se slažu sa njenom odevnom kombinacijom". Tu je i budžet za zabavu i relaksaciju, u koji spadaju i godišnje karte za Vimbldon od 28.000 funti, i 50.000 funti za gala večere koje organizuje za Božić. Pored nove kuće u Londonu, ali i kuću na selu, kao i pet automobila vrednih skoro pola miliona funti.











 
Tu su i 4.000 funti za 15 pari naočara, preko 100.000 dolara za tašne, 26.000 za mobilni telefon...
Kristina je juče plakala u sudnici, lupala od sto i veoma emotivno reagovala kada su njeni zahtevi dovedeni pod znak pitanja.
- Ja sam Kristina Estrada. Ja sam bila top međunarodni model. Živela sam takav život. Na to sam navikla - vikala je na advokata koji zastupa njenog bivšeg supruga.
Da stvar bude još gora, Džuvali se trenutno se nalazi u bolnici u Cirihu, gde se leči od raka.
Ona tvrdi da su njeni zahtevi odraz njene želje da se zauzme za sve žene i da iako se njen način života smatra ekstravagantnim, to je zapravo težak život pun odgovornosti.
Džufali je međunarodni biznismen čije se bogatstvo procenjuje na 648 miliona dolara, ali Kristinin pravni tim kaže da on ima osam milijardi.
On kaže da je već velikodušno obezbedio bivšu suprugu i njihovu ćerku, i dao im imanje u Kaliforniji, te da joj plaća 100.000 dolara mesečno i sve troškove njihove ćerke. On je trenutno previše bolestan da bi došao na sud.
 
 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bahata manekenka preti da postane najomraženiji lik ikada: Evo šta je tražila na sudu od muža na samrti

Izvor: B92, 29.Jun.2016

Manekenka Kristina Estrada i njen, sad već, bivši suprug saudijski šeik Valida Džufalija vode jednu od najintezivnijih brakorazvodnih parnica na sudu...Niko nije ostao ravnodušan kada je Kristina odbila predlog bivšeg supruga Valida koji joj je ponudio 37 miliona funti u okviru vansudske nagodbe....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.