Bio u zatvoru Švajcarskoj: Otac Nemanje Radovanovića optužen za otmicu deteta

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2015, 03:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio u zatvoru Švajcarskoj: Otac Nemanje Radovanovića optužen za otmicu deteta

Gojko, otac novog učesnika “Parova” Nemanje Radovanovića, priveden je u Švajcarskoj zbog sumnje da je učestvovao u otmici deteta.
Sve se dogodilo 2000. godine, kada su Nemanjini roditelji pokušavali da zarade novac i skuće se u Lucernu, ali su upali u loše društvo.
“Gojka su priveli policajci. Satima su ga ispitivali o nestanku deteta, za čiji je nestanak bio osumnjičen. Odmah je smešten u zatvor”, kaže za medije gospođa koja se družila sa Nemanjinim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << roditeljima.
Nemanja je potvrdio da mu je otac bio zatvoru zbog ovog slučaja.
“Bio sam šokiran kada mi je majka to saopštila, tada sam imao samo deset godina. Ja sam tada boravio u Srbiji kod babe i dede, a oni su otišli u Lucern da rade. Godinama su mi deca iza leđa pričala da sam sin robijaša, i ako je moj otac oslobođen krivice”, objašnjava reper i dodaje da mu je teško da priča o tome.


#svet
The post Bio u zatvoru Švajcarskoj: Otac Nemanje Radovanovića optužen za otmicu deteta appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.