Izvor: Njuz.net, 14.Jul.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba se pohvalila da su njeni roditelji prvi put prespavali celu noć

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 14. jul 2015, (Njuz) – Šestomesečni Vuk Đokić pohvalio se danas svojim drugarima da su njegovi roditelji, Mirko i Jovana, prvi put za poslednjih šest meseci prespavali celu noć. Oni su, prema Vukovim rečima, zaspali oko 10 i nisu se budili do 6 ujutru.
– Konačno sam i to dočekao. Mesecima se bude na svaka tri sata, šetaju oko mene, dižu me iz kreveta, teraju me da jedem, presvlače me, nešto mi pričaju i tako svake noći… Baš je bilo naporno. Zbog njih nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << mogao da sastavim više od par sati spavanja, mislio sam da ću poludeti – ispričao je Vuk za Njuz.
– Neki stariji drugari su mi rekli da se to vremenom reguliše i da će mi, kako budu stariji, biti lakše. Do juče mi je to delovalo potpuno neverovatno, a sada vidim da je zaista moguće da mama i tata konačno prespavaju celu noć – oduševljeno je izjavio mali Novobeograđanin.
On je napomenuo kako se nada da je ovo znak da će njegovi roditelji uskoro malo osamostaliti.
-Nadam se da će uskoro početi i sami da izlaze i da neće imati potrebu da me vode svuda sa sobom – rekao je Vuk.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.