BUDITE LEPE I TRENDI: Nijanse karmina koje pristaju baš svakoj dami!

Izvor: Press, 23.Okt.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUDITE LEPE I TRENDI: Nijanse karmina koje pristaju baš svakoj dami!

Ruž za usne u trenu može da naglasi samo najbolje na vašem licu. Ali, odgovarajuća nijansa trebalo bi, osim boje tena i kose, da prati i oblik usana. Predstavljamo pet trendi nijansi koje mogu da nose svi.
Bledo ružičasta 

Nežna, pomalo hladna nijansa kakvu nose Dženifer Garner i Paris Hilton voli nežan, prirodni make-up. Bledo roze ruž >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << savršeno pristaje brinetama, a ako u sebi sadrži pristojnu dozu svetlucavog sedefa, može da izgleda vrlo glamurozno 

Boja pudera 

Karmin boje kože, kakav obožava Kim Kardašijan, pristojna je nijansa koja može da upotpuni svaki dnevni, ali i večernji look. Boja pudera u mat ili sjajnoj varijanti naglasiće usne, a savršeno se slaže sa naglašenim očima. 

PROČITAJTE JOŠ:
SAČUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE: Sedam stvari koje ne treba raditi posle jela!
ZAŠTO JE SAN KLJUČAN ZA ZDRAVLJE: Pet neverovatnih stvari koje mozak radi dok spavamo!
(FOTO) ŽENE VOLE MUŠKARCE U UNIFORMI: Španski vojnik Mister univerzuma!
   
Boja mesa 

Nijansa koja prati prirodnu boju usana dajući im tek ton ili dva tamniji efekt trenutno je vrlo popularna, a voli je i kraljica Leticija. Ova prirodna boja slaže se uz sve vrste šminke, a možete je kombinovati skoro sa svakom odevnom kombinacijom - od najjednostavnijih komada garderobe, do najglamuroznijih večernjih toaleta 

Narandžasta 

Nepravedno zanemaren karmin narandžaste boje pravo je make-up osveženje. Topla i nežna nijansa kakvu nosi manekenka Duzen Kros u trenu će osvežiti lice, a najbolje pristaje uz plavu boju kose i bronzani ten. 

Topla crvena 

Crveni ruž u trenu će obogatiti stil. Topla nijansa kakve su nosile Sofija Vergara i Moli Sims pristaje gotovo svakoj boji tena i lako se uklapa uz dnevne i večernje kombinacije.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.