Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ DONJEG VEŠA? Džajina ćerka pokazala savršene proporcije

Dragana Džajić odavno nosi titulu jedne od najatraktivnijih Srpkinja, koja je svojom lepotom zaludela muškarce širom sveta.

Iako se na neko vreme povukla sa Instagrama, sada je rešila da nadoknadi propušteno, pa na njenom profilu seksi fotografije samo pljušte.

Pročitajte i:

Sinoć je zapalila društvene mreže kada je objavila vrele fotografije na kojima pozira u prozirnoj beloj haljini, koja je savršeno istakla njene obline i figuru peščanog sata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Džajina ćerka pobrala je samo komplimente na račun svog izgleda, a neki su se zapitali da li na ovim slikama ona nosi donji veš.

VIDEO: Evo šta Dragana kaže o negativnim komentarima na društvenim mrežama

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEZ DONJEG VESA Dzajina cerka pokazala savrsene proporcije

Izvor: medio.rs, 26.Avg.2016

Dragana Džajić odavno nosi titulu jedne od najatraktivnijih Srpkinja, koja je svojom lepotom zaludela muškarce širom sveta...Iako se na neko vreme povukla sa Instagrama, sada je rešila da nadoknadi propušteno, pa na njenom profilu seksi fotografije samo pljušte...Sinoć je zapalila društvene...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.