BEZ DLAKE NA JEZIKU Dino Merlin priznao šta misli o našoj muzičkoj sceni

Izvor: Blic, 17.Jul.2017, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ DLAKE NA JEZIKU Dino Merlin priznao šta misli o našoj muzičkoj sceni

Čuveni pevač već decenijama pravi hitove, a sada je prokomentarisao aktuelne trendove u muzici koja se sluša širom regiona.

Dino Merlin je gostovao na televiziji Pink i tom prilikom rekao šta misli o popularnoj muzici koja se sluša u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

- Danas se publici prezentuje po dve hiljade pesama. Ljudi snimaju, stavljaju na društvene mreže, u takvom vremenu živimo. Danas u poslu koji ja radim, gde se talenti jako brzo smenjuju, velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je sreća i treba puno toga činiti da ostaneš tu gde jesi. Nekad kad sam počinjao, pa i sad, trebalo je da budeš autentičan i prepoznat od publike kao neko ko je zanimljiv i privlači pažnju - naveo je on iskreno.
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Dino Merlin priznao šta misli o našoj muzičkoj sceni

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2017

Surovo iskreno!..Čuveni pevač Dino Merlin već decenijama pravi hitove, a ovoga puta, on je prokomentarisao aktuelne trendove u muzici koja se sluša širom regiona...Dino Merlin je gostovao na televiziji Pink i tom prilikom rekao šta misli o popularnoj muzici koja se sluša u Srbiji i Bosni i Hercegovini...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.