BEZ BRUSHALTERA Kim Kardašijan zgrozila stajlingom

Izvor: Blic, 17.Feb.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ BRUSHALTERA Kim Kardašijan zgrozila stajlingom

Kim Kardašijan podržala je novu modnu liniju supruga Kanje Vesta, koju je predstavio na njujorškoj Nedelji mode, međutim uprkos pažljivo isplaniranom događaju i trudu koji je reper uložio u poslednji projekat, najpoznatija starleta je, i ovoga puta, uspela da zaseni svoga supruga.

Naime, Kim se na reviji pojavila u bordo trenerci, upasanoj u rolku bez rukava, ispod koje nije nosila brushalter, a stajling je upotpunila bordo elegantnim čizmama.

Ni sveže izblajhana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << modnog dizajnera, a ni nova kolekcija medijaima nisu bili toliko interesantni, koliko nemoguća odevna kombinacija koju je ponela gospođa Vest.

A da li ova kombinacija konkuriše u kategoriji "najgorih ikada", procenite sami.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dosadilo joj da bude fina! Kim Kardašijan skinula brus i pokazala bradavice (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Feb.2017

Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images..Na modnoj reviji Kanjea Vesta u Njujorku, u centru pažnje je bila, naravno, Kim Kardašijan, a na crvenom tepihu, svi su gledali u njene bradavice koje su se jasno videle ispod providne bluze...Čak ni to što se Kim pojavila u trenerci, nije skrenulo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.