Izvor: Blic, 30.Sep.2016, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKSUZ Momka kog je ujeo pauk za penis pre pet meseci, ponovo je ujeo pauk... za penis

U Australiji na sve strane vrebaju otrovne životinje, ali stvarno treba biti baksuz pa da vas u sličnim okolnostima na isto mesto ujede pripadnik iste životinjske vrste.

Momak koji se predstavio samo kao Džordan misli da je najnesrećniji čovek u Australiji.

Njega je sramota jer mu se desilo nešto neverovatno - dva puta ga je za penis ujeo otrovni pauk.

Pauk sa crvenim leđima se može naći svuda u Australiji. Njegov ujed je bolan i otrovan, ali na sreću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije smrtonosan po ljude.

Džordan (21) pre pet meseci je imao nesrećan slučaj sa jednim od njih i zadobio ujed za penis dok je koristio pokretni toalet na gradilištu u Sidneju.

U utorak mu se desilo isto to: ponovo ga je na wc šolji na gradilištu u Sidneju ujeo pauk sa crvenim leđima za penis.

- Ja sam najbaksuzniji čovek u zemlji u ovom trenutku. Sedeo sam u toaletu i osetio ubod na istom mestu gde sam osetio i prvi put. Pomislio sam: Ne mogu da verujem da se to opet desilo. Pogledao sam dole i video paukove nožice u šolji - rekao je on.

Ponovo je odveden u bolnicu, ali ovog puta se manje plašio, pa se i šalio na svoj račun.

On je rekao da je nakon prvog incidenta pazio pri korišćenju toaleta i da je gledao i ispod daske.

U budućnosti će morati da bude još obazriviji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.