Avin novi život: U Srbiji me proganjaju fudbaleri, a ja želim da budem pevačica

Izvor: Blic, 06.Maj.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avin novi život: U Srbiji me proganjaju fudbaleri, a ja želim da budem pevačica

Starleta Ava Karabatić preselila se u Srbiju kako bi izgradila voditeljsku, ali i muzičku karijeru. Za sada joj, kako ističe za hrvatske medije, dobro ide.

Kada je izašla iz "Parova" dobila je mogućnost da vodi emisiju, jedna ide ujutru, a druga uveče posle 12 sati.

- Nije mi naporno, u šouu sam bila 180 dana, po ceo dan pred kamerama. Ne volim preterano spavam, radoholik sam - kaže Ava, a prenosi "24sata.hr".

Starleta u Srbiji povremeno nastupa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Biram s kim ću da nastupam. Moja bivša cimerka iz rijalitija Marijana, sa kojom sam pevala na Uskrs je učena, pristojna i fina. Muzički i fakultetski je obrazovana - govori Karabatić.

Ava ističe da više nije starleta jer ima završen Filozofski fakultet u Zadru.

- Uvrštena sam u Vikipediju kao voditeljka "Parova". Imam zanimanje. Uz moje ime nećete pročitati cifru. Pored engleskog, italijanskog, latinskog i ruskog, koje govorim, upisujem i kurs iz nemačkog - kaže Ava na tečnoj ekavici.

Kaže da nema vremena za momke, međutim...

- Fudbaleri mi stalnoi šalju cveće i pisma. Možda se i udam jer volim sportiste - Ava.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.