Au, šta ti je rekao!

Izvor: Mondo, 01.Maj.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Au, šta ti je rekao!

Kendal Džener je bila gost na svečanoj večeri kod Baraka Obame, a evo šta je on imao da kaže o njoj.

  Supermodel i mlađa polusestra Kim Kardašijan, Kendal Džener, upoznala je predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obamu u toku specijalne večere u Beloj kući u subotu.

Ona je istakla kako se oseća "počastvovanom" što je među odabranih zvanicama, ali je šteta što Obama nije imao pojma ko je ona.

"Kendal Džener je takođe ovde. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Imali smo priliku da se malopre upoznamo. Izgleda kao baš fina mlada žena. Nisam samo siguran šta to ona radi. Ali, rekli su mi da će moje pominjanje u tvitovima da 'bukne'", rekao je šaljivo Obama, a čak se i Kendal nasmejala (morala je).

Kendal (20) je izgledala fenomenalno u crnoj haljini Vivijen Vestvud, a prenela je i deo razgovora sa predsednikom u razgovoru za magazin "People".

"Rekao mi je: 'Pozdravi Kim i Kanijea'. Ja sam odgovorila: 'Okej'".

Kendal je jedina članica Kardašijan klana koja je pozvana na ovaj prestižni događaj.

honored to be here #WHCD #RockTheVote

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on Apr 30, 2016 at 5:51pm PDT

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ceo svet piše o njoj, a predsednik Amerike imao je opasku: "Nisam siguran šta ona tačno radi"

Izvor: B92, 01.Maj.2016

Kendal Džener je bila gost na svečanoj večeri kod Baraka Obame...Supermodel i mlađa polusestra Kim Kardašijan, Kendal Džener, upoznala je predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obamu u toku specijalne večere u Beloj kući u subotu...Ona je istakla kako se oseća "počastvovanom" što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.