Izvor: Njuz.net, 17.Jan.2017, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apelacioni sud vratio “Ubice mog oca” na ponovno emitovanje

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 17. januar 2017, (Njuz) – Apelacioni sud je, reagujući na žalbe građana, po hitnom postupku vratio televizijsku seriju “Ubice mog oca” na ponovno emitovanje.
– Odmah po završetku prve sezone, u naš sud stigle su žalbe građana koji su ukazivali na brojne propuste u seriji i zaobilaženje procedura od strane nadležnih organa – kažu u apelacionom sudu – Analizirali smo sve pristigle dokaze i utvrdili da su ispunjeni svi uslovi za vraćanje serije na emitovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << iz početka. Za sve nas koji smo pratili “Ubice mog oca”, ostao je nerazjašnjen odnos načelnika policije Marjanovića i mladog inspektora Jakovljevića, a nije utvrđeno ni ko su ubice njegovog oca, što dokazuje da slučaj nije rasvetljen do kraja. Nadamo se da će ponovnim emitovanjem biti razrešene sve dileme i da će rasplet ovaj put zadovoljiti sve neophodne kriterijume – stoji u obrazloženju presude.

RTS je odmah postupio po nalogu suda i već počeo sa ponovnim emitovanjem popularne serije. Zainteresovani će moći opet da je gledaju u večernjem terminu svake nedelje.

– Odmah po objavljivanju presude smo postupili po nalogu suda u šta svi mogu da se uvere. Seriju ćemo emitovati sve dok potpuno ne razjasnimo sve nedoumice vezane za slučaj ubijene Milice, rasvetlimo veze politike i organizovanog kriminala i oženimo inspektora Jakovljevića – poručili su iz nacionalne televizije.
Umešani u slučaj nisu želeli da pričaju u ovoj temi jer im je sud zabranio da komentarišu seriju dok je repriza u toku.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.