Andrija Milošević: Ženim se u nedelju, ali koju - ne znam!

Izvor: 24sata, 22.Sep.2014, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Milošević: Ženim se u nedelju, ali koju - ne znam!

Andrija Milošević u svom maniru najavljuje svadbu, deluje zaljubljeno, ali datum još nije odredio. Ma kakav datum, ne zna ni godinu kada će napokon prelomiti.

ĆASKANJE - Andrije Miloševića dugo nije bilo. Nigde. Letos se “povampirio“ na paparaco fotkama iz Crne Gore, na kojima smo ga videli s novom devojkom. Iako nije želeo da priča o svojoj dragoj, morali smo da ga pitamo kad će da se oženi i slomi srca obožavateljki.

- Vidi, ženiću se u nedelju. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << koje godine? Neke - rekao nam je Andrija.

Pitamo ga zašto ga nekoliko godina nije bilo, a taman smo se navikli na njega. Istina, on je glumac koji nije baš izletao iz frižidera.

- Malo sam se zasitio, zato sam morao da se povučem, da ne budem u centru pažnje. Prija mi što sam se povukao. Radim sad jednu predstavu koja je vrlo značajna i zanimljiva. Četiri glumca rade 80 uloga. Vratio sam se u pozorište, odakle sam potekao - priča nam Andrija dok telefon ne prestaje da mu zvoni.

Po njegovom raspoloženju zaključujemo da mu je povlačenje prijalo, ali i da mu nedostaju televizija i filmovi.

- Vratiću se ja na televiziju. Sve to ide svojim tokom - zaključuje Andrija.

Kako u filmu “Mali Buda“ igra rame uz rame sa Petrom Strugarom, pitali smo ga kakav je za saradnju. Zanimalo nas je da li je postojalo povlađivanje, budući da su zemljaci, jer su obojica iz Crne Gore.

- Dobar je Strugar, dobar dečko, dobar glumac. Zreliji je sad nego u “Montevideu“, iako je i tamo bio odličan. Sjajan je stvarno - kaže Andrija.

Aktivan tviteraš

Andrija Milošević redovno tvituje. Pored viceva koje voli da objavljuje na Tviteru, često je i samokritičan, pa je tako nedavno napisao:"Da moj stomak ima malo duše, ja bih bio duplo mršaviji!". Požalio se i na informativni program na TV-u: "Ako duže od sedam minuta gledam informativni program, ni baba sa kacom mladoga sira me ne bi izvukla iz depresije!", ali mu nije strana ni kritika društva: "Većina politačara vrlo rado prelazi sa riječi na jela".

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.