Izvor: Blic, 29.Avg.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Sević: Muškarci me se plaše

"Grandova" pevačica Ana Sević ovog leta se sa ćerkicom Lorenom odmarala u Crnoj Gori, tačnije u Petrovcu, i to bez supruga Darka Lazića.

Dok je pevač vredno nastupao kako bi svojim mezimicama obezbedio sve što požele, njih dve su uživale u suncu, talasima i dečjim igrarijama na pesku.

S obzirom na to da Ana važi za jednu od najatraktivnijih cica među pevačicama, pomislili smo da su muškarci pohitali da joj se udvaraju kada su je videli u seksi bikiniju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bez supruga, ali ništa od toga!

- Dogodi se da mi neki momak udeli kompliment, ali to je sve. Ne udvaraju mi se ni sada kada sam udata, ali ni ranije mi se nisu udvarali. Ja sam žena koje se muškarci plaše iz nekog razloga - otkriva Ana za "Alo!".

Lazić je takođe priznao da mu devojke nude seks, a prethodnih nedelja se pisalo da pevač vara suprugu. Zamolili smo Anu da nam prokomentariše ovu situaciju, poslušajte šta nam je rekla:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.