Ana Sević: Darko voli kad sam seksi

Izvor: Blic, 06.Jul.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Sević: Darko voli kad sam seksi

Pevačica koja je napravila pauzu zbog ćerkice Lorene pokazala je da se vratila u odličnu formu u kojoj je bila i pre trudnoće.

Pevačica Ana Sević, jedna od zvezdi „Granda“, uželela se scene i pevanja nakon nekoliko meseci pauze posle porođaja. Ćerkica Lorena sada je ušla u dobar ritam, a mama Ana je rešila da pokaže da je u top formi. Spot za novu pesmu “Lambordžini” prikazaće Anu u veoma provokativnom izdanju, ali to je baš ono što je ona i htela. A Darko?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Spot za pesmu “Lambordžini” je takav da će u njemu svi uživati. Lepo upakovan i za svakog ponešto. Darko i ja smo jedno drugom najveća podrška i oko svega se dogovaramo. Njemu baš godi da budem seksi i da se sviđam drugima. Voli on mene u svakom izdanju, ali mu je crvena haljina iz spota definitivno favorit - pohvalila se Ana Darkovom podrškom i potvrdila da se uželela nastupa.

Bez kriziranja

- Obožavam svoj posao jer je to meni čisto zadovoljstvo. Nedostaje mi energija sa nastupa jer nema ništa lepše nego kada se na svojoj svirci dobro provedeš i sa publikom razmeniš neverovatnu energiju. Kratko sam bila odsutna, a to sam nadomestila ponavljivanjem u emisijama u meri koja mi je bila potrebna da ne počnem da kriziram. Ja sam žena koja ne ume da se odmara i moja energija mi to ne dozvoljava. Pravi sam radoholik. Nauštrb svog sna sve stižem i niko nije zakinut - kaže Ana za “Blic” koja otkriva ko uskače za čuvanje ćerkice kada ona ima obaveze.

Bake u akciji

- Tu su bake da stupe u akciju. One se mole da mi imamo što više obaveza da bi Lorena bila sa njima - kaže Ana, koja će za par dana proslaviti Lorenin prvi rođendan.

- Ova godina mi je proletela, u njoj sam dobila najlepši i najnasmejaniji poklon na kome se svaki dan zahvaljujem bogu. Po Loreni vidim koliko vreme brzo prolazi i koliko je svaki dan bitan. Spremamo veliku žurku za naše prijatelje, a Lorena će sigurno uživati jer će sve biti u njenom znaku. Taj dan ćemo je i krstiti, a kasnije sve lepo proslaviti sa našim porodicama i prijateljima - kaže Ana i dodaje da više ne pravi dalekosežne planove.

Polećemo

- Život me mnogo lepše iznenadi nego što ja to mogu da zamislim. Krećem u promociju pesme “Lambordžini” i publici mogu da obećam da ćemo ih dobro provozati. Neka vežu pojas, polećemo! - poručuje Ana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana Sević: Darko voli kad sam seksi

Izvor: Story, 07.Jul.2015, 10:55

Pevačica koja je napravila pauzu zbog ćerkice Lorene pokazala je da se vratila u odličnu formu u kojoj je bila i pre trudnoće...Darko Lazić i Ana Sević, foto: Instagram..Pevačica Ana Sević, jedna od zvezdi Granda, uželela se scene i pevanja nakon nekoliko meseci pauze posle porođaja. Ćerkica...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.