Ana Kokić: Ja sam žena domaćica, život mi je dosadan!

Izvor: Press, 24.Apr.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić: Ja sam žena domaćica, život mi je dosadan!

- Moj život je prilično dosadan i monoton, ja sam majka i domaćica, a muzika je moja najveća ljubav - otkrila je pevačica u emisiji "Exkluziv".
Pevačica je takođe priznala da je pravila određene greške, kada je vaspitanje u pitanju, ali i otkrila na šta je ponosna.
- Možda sam malo preterivala ranije, jer sam im u 90 odsto slučajeva sve što su želele kupovala. To nije dobro. Treba da cene ono što imaju. Ipak, nisu zle i pakosne i nikada neće prve da udare decu ili da se posvađaju, što mi je jako bitno - rekla je pevačica.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Domaćica Ana Kokić: Moj život je prilično dosadan

Izvor: Svet, 24.Apr.2014

Pevačica Ana Kokić priznala je u emisiji Ekskluziv da joj je život česato monoton. “Moj život je prilično dosadan i monoton, ja sam majka i domaćica, a muzika je moja najveća ljubav”, otkrila je pevačica. Pevačica je takođe priznala da je pravila određene greške, kada je vaspitanje u...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.