Izvor: Blic, 27.Maj.2016, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amber Herd u modricama: Džoni Dep pretukao suprugu?

Američka glumica Amber Herd podnela je zahtev za razvod braka od Džonija Depa, a od suda je zatražila i zabranu prilaska a kao razlog Herdova je navela nasilje u porodici, piše američki sajt "TMZ".

#BREAKING Amber Heard -- Claims Domestic Violence ... Seeks Restraining Order Against Johnny Depp https://t.co/43QxtTiT0o

Naime, kako piše "TMZ" glumica je u pratni svog advokata došla u sud u Los Anđeles, a osim što su joj na licu bile vidljive povrede, Herdova je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sudiji predala i fotografije na kojima se vide masnice na oku, za koje tvrdi da joj je napravio suprug Džoni Dep.

Osim toga, glumica je ispričala sudiji da ju je Dep napao pre nekoliko dana dok je razgovarala sa prijateljicom telefonom. Onu joj je oteo telefon iz ruke, a potom ga je razbio o njeno lice. Napadu je prethodila svađa tokom koje je glumac porazbijao mnogobrojne predmete.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džoni Dep pretukao suprugu Amber?! FOTO

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2016, 12:57

Supruga Džonija Depa, Amber Herd, podnela je sudu u Los Anđelesu zahtev za razvod, navodeći kao razlog "nepremostive razlike", a od suda je zatražila i zabranu prilaska zbog nasilja u porodici...Holivudski par Džoni Dep i Amber Herd u braku su 15 meseci, a pre par dana je u javnosti odjeknula...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.