Amal besna na Klunija: Mnogo si se ugojio!

Izvor: Blic, 26.Jan.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amal besna na Klunija: Mnogo si se ugojio!

Džordž Kluni razbesneo je suprugu Amal Alamudin jer se za tri meseca braka ugojio šest kilograma.

Zbog toga mu je sastavila novi jelovnik na kome nema masnog mesa, francuskih sireva, meksičkih začinjenih takosa i tekile.

- Amal mi je pokazala jelovnik koji je sastavila za Džordža. Na njemu nema hrane koju on obožava. Moraće da se pridržava jelovnika jer je Amal odlučna u tome da ga do dodele Oskara, 22. februara, dovede u formu koju je imao pre svadbe - rekao je prijatelj Klunijeve supruge.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMAL BESNA NA KLUNIJA: Mnogo si se ugojio!

Izvor: Kurir, 26.Jan.2015

Džordž Kluni razbesneo je suprugu Amal Alamudin jer se za tri meseca braka ugojio šest kilograma...Zbog toga mu je sastavila novi jelovnik na kome nema masnog mesa, francuskih sireva, meksičkih začinjenih takosa i tekile..."Amal mi je pokazala jelovnik koji je sastavila za Džordža. Na njemu nema...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.