Ali mama? Kim već počela da steže kaiš...

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ali mama? Kim već počela da steže kaiš...

Kim Kardašijan odlučila je da će Nort morati da radi za ono što želi.

Kim Kardašijan je u intervjuu za ES Magazine otkrila kako ne želi da razmazi svoju ljubimicu Nort Vest.

- Ja sam u srednjoj školi morala da štedim za "Dolce & Gabbana" haljinu koju sam jako želela ili Pradine cipele, koje roditelji nisu hteli da mi kupe. Sećam se da su koštale 400 dolara i da sam morala da skupljam taj novac čitavu godinu. Nismo ništa dobijali od svojih roditelja, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo morali sami da zaradimo. Tako sam ja radila u butiku', objasnila je Kim.

Poučena svojim iskustvom, isto želi i svojoj ćerki Nort.

'Baš sam pre neki dan rekla svojim prijateljima da me jako zanima šta će biti prvi posao moje Nort, a oni su me u čudu pitali zar će ona morati da radi. Rekla sam im da naravno da da, moraće da radi za ono što želi', rekla je čvrsto Kim, prenosi Daily Mail.

Kim je otkrila kako svoju Nort vidi u modnom svetu i to kao dizajnerku, ali ostavila je prostora i za ostale mogućnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.