Ako ovo ne sruši internet, ništa neće! Ema Votson gola u filmu!

Izvor: 24sata, 25.Dec.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ovo ne sruši internet, ništa neće! Ema Votson gola u filmu!

Nju voli internet nacija, više puta se nalazila na spiskovima za najseksepilniju glmicu sveta, a ulogom u novom filmu će ispuniti želje mnogim obožavateljima!

Ema Votson će se u svom novom filmu skinuti gola! Da, dobro ste pročitali, simpatična Hermiona iz Hari Potera je odlučila da se ohrabri u novom projektu imena "Regression" i pokaže grudi.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

I ona odlučila da sruši internet: Ema Votson gola u novom filmu

Izvor: Svet, 25.Dec.2014

Nju voli internet nacija, više puta se nalazila na spiskovima za najseksepilniju glmicu sveta, a ulogom u novom filmu će ispuniti želje mnogim obožavateljima!. Ema Votson će se u svom novom filmu skinuti gola! Da, dobro ste pročitali, simpatična Hermiona iz Hari Potera je odlučila da se ohrabri...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.