Ako ga ovo ne proslavi, ništa neće: Znate li ko je ovaj dasa u nakurnjaku na plaži?

Izvor: 24sata, 26.Nov.2014, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ga ovo ne proslavi, ništa neće: Znate li ko je ovaj dasa u nakurnjaku na plaži?

Rijaliti šou "Towie" i nije preterano popularan na našim prostorima, dok se u Velikoj Britaniji učesnici istog smatraju zvezdama. E pa jedan od tih je i ovaj "dasa" kojeg ćete sad i vi zapamtiti.

U nameri da se probiju i na svetsko tržište, učesnici rijalitija pokušavaju na sve načine da skrenu pažnju na sebe, a poslednji u nizu je Bobi Kol Noris.

Bobi Kol Noris | Foto: Profimedia

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Možda će mu ovo doneti slavu: Poznajete li momka koji nosi nakurnjak po plaži?

Izvor: Blic, 26.Nov.2014

Rijaliti šou "Towie" i nije preterano popularan na našim prostorima, dok se u Velikoj Britaniji učesnici istog smatraju zvezdama. E pa jedan od tih je i ovaj "dasa" kojeg ćete sad i vi zapamtiti...U nameri da se probiju i na svetsko tržište, učesnici rijalitija pokušavaju na sve načine da skrenu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.