Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas poklonio ćerki šminku za peti rođendan

Aca Lukas je ponosni tata i svojoj ćerkici Viktoriji je za peti rođendan poklonio set šminke, da ne bi krala šminku od mame.

Iako je do sada to bila tradicija, Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović odlučili su da ove godine ćerki Viktoriji ne naprave gala slavlje za peti rođendan, ali veliki pokloni nisu izostali.

- Kupili smo joj svašta nešto. Brdo nekih igračaka, nakita, sve što voli. Vrlo se obradovala. Ja sam joj kupio set šminke, pošto voli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se ulepšava. Prava šminka je u pitanju. Ona stalno Sonji krade šminku, to nam je veoma zabavno. I moram da naglasim da nikada ne napravi haos. Ona tačno zna šta treba da uzme i kako da to koristi. Prava mala pametnica - otkrio nam je pevač.

Aca je svojoj naslednici čestitao rođendan i putem svog instagram naloga na kojem je okačio kolaž njenih najslađih fotografija.

Ovaj njegov gest raznežio je njegove fanove, koji su se pridružili čestitkama i ponovo istakli da je ćerka "njegova mala kopija".

Lukas je inače veoma vezan za Viktoriju, jer ga likom i veselim duhom podseća na njega.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.