ANĐELINA JE DEFINITIVNO PROŠLOST Bred Pit u vezi sa 19 GODINA MLAĐOM lepoticom?

Izvor: Blic, 26.Jun.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANĐELINA JE DEFINITIVNO PROŠLOST Bred Pit u vezi sa 19 GODINA MLAĐOM lepoticom?

Sva je prilika da je holivudski srcelomac Bred Pit ponovo zaljubljen i to u znatno mlađu koleginicu, pišu američki tabloidi.

Naime, kako su nedavno preneli britanski tabloidi, Pit je otpočeo vezu sa glumicom Sijenom Miler, a par je uhvaćen kako razmenjuje nežnosti na popularnom britanskom festivalu "Glastonbury".

- Svaku priliku su koristili da razmenjuju nežnosti. Izgledali su baš intimno - rekao je izvor za tabloid "The Sun" i dodao kako se glumac kasnije sa svojom pratiljom sklonio u VIP deo.

Inače, Pit su nakon razvoda od Anđeline Džoli dovodili u vezu sa mnogim ženama, a jedna od njih je bila i Kejt Hadson.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Anđelina je prošlost, Bred Pit otkinuo na 19 godina mlađu koleginicu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2017

Sva je prilika da je holivudski srcelomac Bred Pit ponovo zaljubljen i to u znatno mlađu koleginicu, pišu američki tabloidi...Naime, kako su nedavno preneli britanski tabloidi, Pit je otpočeo vezu sa glumicom Sijenom Miler, a par je uhvaćen kako razmenjuje nežnosti na popularnom britanskom festivalu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.