ADIL DIVLJAO  Znate li vi ko sam ja?!

Izvor: Blic, 28.Jul.2015, 06:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADIL DIVLJAO Znate li vi ko sam ja?!

Pevač je u jednom butiku napravio haos. Robu u vrednosti od 150.000 dinara pažljivo je birao, a onda nije hteo da je plati.

Adil Maksutović, koji je javnosti postao poznat nakon što se našao na sudu zbog optužbe da je pretukao svoju nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, nedavno je iz čista mira napravio haos u jednom beogradskom butiku firmirane garderobe.

- Adil je tražio da mu pomognemo oko stajlinga za ekranizaciju pesme „Ista ja“. Birao je poznate svetske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brendove među kojima su „ralf loren“, „entoni morato“... Kada mu je koleginica napravila nekoliko kombinacija, uključujući pantalone, sakoe, majice, patike... i na kasi rekla da sve to košta 150.000 dinara, nastao je problem: „Zovite mi šefa ili nekoga iz marketinga! Meni ovo treba za spot i ja neću da platim. Želim da mi budete sponzori u spotu, a ja ću vas potpisati i na taj način izreklamirati“.

Naravno, menadžment ga je odbio i koleginica se vratila da mu to kaže. „Znate li vi ko sam ja?! Ako ne može, naplati mi, a ja ću nakon što snimim spot sve ovo da vratim. Vi ćete morati da mi vratite novac“ - prepričava nam jedna od zaposlenih šta je Adil govorio. Izašao je iz butika a, kako nam je izvor rekao, ono što je pazario nije vratio.

Čeka ga presuda

Adil Maksutović i njegova bivša nevenčana supruga Ana Ramadanovski tek treba da čuju presudu koju će doneti sud po tužbi koju je Ana podigla jer ju je Adil navodno fizički napao. Iako je u policijskoj stanici nakon incidenta negirao da je bilo fizičkog kontakta, na sudu se držao druge priče, a na poslednjem ročištu se nije pojavio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ADIL UMISLIO DA JE ZVEZDA: Uzeo odeću za 150.000 i nije hteo da plati!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2015

Robu u vrednosti od 150.000 dinara pažljivo je birao, a onda nije hteo da je plati..Adil Maksutović, koji je javnosti postao poznat nakon što se našao na sudu zbog optužbe da je pretukao svoju nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, nedavno je iz čista mira napravio haos u jednom beogradskom butiku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.