A, zato ideš na pauzu!

Izvor: Mondo, 24.Jul.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A, zato ideš na pauzu!

Adel uzima dve nedelje odmora usred svetske turneje i to zbog neočekivanog razloga...

  Nakon što je "pokorila" svet muzike, Adel sada planira da glumi u filmu!

Zavijer Dolarn, koji je režirao Adelin spot za pesmu "Hello", odabrao je pevačicu da glumi u njegovom narednom projektu i u pitanju je ozbiljna stvar, jer će pored Adel biti Oskarovka Natali Portman.

Detalji filma nisu još poznati, ali čega god Adel da se "dohvati" to ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ispadne loše...

"Adel ne želi da pređe u glumice, ali uživa da radi sa Dolanom koji misli da ona može mnogo toga da donese na ekrane", rekao je izvor za "Scoopia".

Pre ove neočekivane vesti, Adel je najavila da će se posvetiti i pisanju romana, a zbog snimanja filma će pauzirati dve nedelje od nastupa u okviru trenutke turneje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.