A to što se bavila prostitucijom?

Izvor: Mondo, 27.Maj.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A to što se bavila prostitucijom?

Bivši partner Vesne Zmijanac pomirio se sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, za koju je izjavio da se ranije bavila prostitucijom.

Građevinski preduzetnik Željko Rstić je prošle godine stigao na naslovne strane tabloida, jer je prevario Vesnu Zmijanac, sa voditeljkom Tamarom Stojimirov i to u liftu!

Pevačica je raskinula sa njim, a on je nastavio da se viđa s Tamarom još neko vreme. Pre nekoliko meseci, on je raskinuo vezu s njom, jer su, kako je rekao "do njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << došle stvari iz njenog ranijeg života".

"Ne mogu sebi u životu da dozvolim da budem sa osobom koje je ne malo, nego mnogo sumnjivog morala. Ne mogu da budem sa osobom koja ima bilo kakve veze sa prostitucijom", rekao je Željko za jedan tabloid tada.

"Pulsonline" piše da su se Željko i Tamara pomirili da su ponovo zajedno. Izgleda da je Rstić prešao preko "te prostitucije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.