A mislili smo da se smirila: Lejdi Gaga sa verenikom lumpuje u ledenom jezeru

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A mislili smo da se smirila: Lejdi Gaga sa verenikom lumpuje u ledenom jezeru

Od kako je započela ljubavnu romansu sa glumcem Tejlorom Kinijem, kontroverzna pevačica Lejdi Gaga se naizgled poprilično smirila.... Sve dok nije uskočila u ledenu vodu, i to zajedno sa njim.

Međutim, umesto da pravi skandale na koje je navikla sve pratioce njenog rada, sada je uzorna žena koja se trudi da pomogne na bilo koji način.

Tako je sa momkom i budućim suprugom Tejlorom odlučila da ode na kupanje na jezero Mičigen u Čikagu, kako bi skupila finansije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za održavanje specijalnih Olimpijskih igara.

Njih dvoje su se pokazali kao hrabri pa su i uskočili u ledenu vodu, a sudeći po fotografijama, hladnoća ih nije omela da se dobro provedu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.