7 razloga zašto vikendom treba izbegavati šminkanje

Izvor: Prva.rs, 22.Nov.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 razloga zašto vikendom treba izbegavati šminkanje

1. Koža će vam biti zahvalna. Neprestano šminkanje i čišćenje lica od make-upa ostavlja vidljive posledice na površini kože, a vikend upravo savršeno vreme za dubinsku hidratizaciju.
2. Trebaće vam manje vremena da se spremite za kaficu s drugaricama, odlazak u šetnju ili u šoping.
3. Nećete se izložiti riziku da ostavite trag pudera na okovratniku majica koje planirate da isprobate u omiljenoj prodavnici.
4. Neponovljiv osećaj vremenskih prilika na licu poput sunca >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i vetra. Kad kažemo golo lice zapravo mislimo na kožu zaštićenu kremom s UV zaštitom.
5. Ne morate se brinuti jeste li poremetili ruž za usne nakon ručka.
6. Ako vam se gleda romantični film s tužnim krajem ili čita knjiga sličnog sadržaja ne morate da strahujete od razlivanja maskare i 'rakunskih očiju'.
7. Pre spavanja ne morate da trošite vreme na skidanje 'ratnih boja' kako bi naneli noćnu kremu.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.