5 saveta kako da preguraš letovanje ako se zezneš i kreneš na more sa devojkom

Izvor: Njuz.net, 03.Jul.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 saveta kako da preguraš letovanje ako se zezneš i kreneš na more sa devojkom

Napomena: Ova vest je šaljive prirode . 1. Ponesi što tamnije naočari za sunce da ne vidi kad zaspiš dok priča Najveći problem mnogih muškaraca je u kom pravcu da gledaju dok im devojka priče nešto što ih ni najmanje ne zanima, kao što je rasprodaja cipela, drugaričin problem sa dečkom, ili nova pesma Sergeja Ćetkovića. Ovo se idealno rešava nošenjem što tamnijih naočara za sunce, koje mogu da ti pomognu da devojka ne primeti ni da si zaspao tokom njene priče. U tom slučaju samo pazi da ne hrčeš i probaj da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << istraniraš da u snu s vremena na vreme klimneš glavom. Naočari će ti istovremeno dobro doći i zato što ćeš moći da gledaš druge devojke na plaži, a da tvoja devojka to ne primeti.

2. Obavezno ponesi loptu da u vodi možeš da se dodaješ sa samim sobom Svaki muškarac ima problem kada se nađe u vodi bez lopte, a mnoge devojke ne nalaze preveliko uživanje u igranju odbojke u plićaku, vaterpola ili glavometa. Ovo nikako ne bi smelo da te spreči u tome da poneseš loptu i sa samim sobom igraš sve ove uzbudljive igre. Ko zna, možda se baš ovog leta desi i da konačno nekog pobediš u ovim sportovima. Svaka čast šampione!

3. Ponesi omiljenu štampu za umetanje u knjigu na plaži Obavezno ponesi neku sportsku ili erotsku štampu da imaš šta da staviš u knjigu ukoliko bude insistirala da čitate dok ste na plaži. Pošto ona ima tezu da tokom godine ne stižete da čitate koliko bi trebalo i da sve to treba nadoknaditi baš za vreme desetodnevnog letovanja, moraš biti spreman da Ljosu obogatiš uzbudljivom pričom o estonskoj trećoj ligi ili Paola Koelja najnovijim foto sešnom Veronike Blek.

4. Iskoristi sate dok se ona sprema za plažu ili za grad da ostaneš u formi Njen kofer od 40 kilograma koji je ponela za pet dana letovanja u Bečićima je idealna zamena za tegove. Kao vreme za vežbanje predlažemo period od 2 sata koji ona koristi za pripremu za plažu a ti si već spreman jer ideš u onome u čemu si spavao a umićeš se u moru. Drugi period za vežbanje je večernji period od 3 sata pripreme za izlazak na budvanski korzo. Dok ona namaže svih 6 krema (za i protiv sunca, za i protiv zategnutosti, za i protiv hidratantnosti), to ti daje dovoljno vremena da uradiš nekoliko serija čučnjeva sa koferom.

5. Ćuti i trpi jer, budimo realni, sad je kasno za ovakve savete Mislim da svi shvatamo da uzalud čitaš ovaj tekst, budući da je prekasno za bilo kakav pametan savet. Trebalo je da pročitaš naš tekst „Kako da na lak i jednostavan način iskuliraš devojku za odlazak na odmor, a da te i dalje obožava i voli najviše na svetu“.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.