Vikiliks otkrio šta je Ben Aflek pokušao da sakrije

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikiliks otkrio šta je Ben Aflek pokušao da sakrije

Mračna tajna holivudske zvezde "isplivala" iz hakovanih mejlova!

Ben Aflek, oskarovac i novi "Betmen", učestvovao je u "PBS" serijalu "Finding your roots", u kom slavne ličnosti uz pomoć naučnika tragaju za svojim precima i njihovim životnim pričama.

Akademik Henri Luis Gejts, voditelj serijala, mejlom je obavestio svog prijatelja iz "Sonija" Majkla Lintona da se prvi put susreće sa željom poznate ličnosti da neki deo njene prošlosti bude sakriven.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Tokom istrage za epizodu sa Aflekom, otkriveno je da je jedan od njegovih predaka bio robovlasnik, što nikako ne ide u prilog glumcu koji se javno zalaže za niz liberalnih pitanja.

"Prvi put mi neko traži da 'isečem' deo emisije. Ovo se nikada nije desilo, i predstavlja kršenje pravila emisije. Ne znam šta da radim, on je megazvezda", napisao je Gejts.

Producent "Sonija", koji mu je odgovorio kao prijatelj – "Soni" nema veze sa ovim serijalom – napisao mu je "Ako ne zna niko osim tebe za taj deo, ja bih ga na tvom mestu isekao iz emisije".

U epizodi serijala "Finding your roots", emitovanoj prošlog septembra, zaista nije ni pomenut predak koji je držao robove, već je fokus bio na njegovoj majci Kris koja je bila aktivistkinja za prava Afro-Amerikanaca, i daljim precima koji su se borili u građanskom ratu.

Prepisku je objavio "Wikileaks", uz pomoć hakera koji je prošle godine napao "Soni" i zavio uspešni studio u crno objavljujući "škakljive" prepiske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.