Izvor: Blic, 28.Okt.2016, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENI NOVI DETALJI Vikiliks: Podesta upozoren o eventualnom hakovanju mejlova NA VREME

Džon Podesta, šef izbornog štaba Hilari Klinton, početkom ove godine dobio je upozorenje Gugla da je neko iz Ukrajine pokušao da se prijavi na njegov nalog, savetujući mu da reaguje brzo, otkrio je portal Vikiliks.

"Neko je upravo iskoristio vašu šifru kako bi pokušao da se prijavi na vaš Gugl nalog", saopšteno je u upozorenju Gugla koje je stiglo 19. marta.

Navedena je i adresa 134.249.139.239, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na osnovu koje je utvrđeno da je pristup pokušan iz Ukrajine.

Pročitajte još:

Sara Latam, Podestina asistentkinja, prosledila je mejl Čarlsu Delavanu kako bi utvrdila njegovu verodostojnost.

Nakon upozorenja, Delavan, tehničar izbornog štaba Klintonove je napisao: "Ovo je legitiman mejl. Džon mora momentalno da promeni njegovu šifru i da se postara da je ceo sistem zaštite upaljen na njegovom nalogu. Od presudnog je značaja da to uradi što pre".

Uz ovaj niz otkrivenih mejlova, ukupan broj objava Vikiliksa vezanih za Podestu i druge pripadnike Demokratske partije od osmog oktobra dostigao je skoro 36.000, javlja "Sputnjik".
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Podestin mejl hakovan zahvaljujući jednom od NAJLAKŠIH TRIKOVA koji većina ljudi zna

Izvor: Blic, 29.Okt.2016, 00:38

Nove objave portala Vikiliks naizgled pokazuju tačan način na osnovu kog je hakovan mejl Džona Podeste, šefa izbornog štaba Hilari Klinton, a domen je utvrđen na jedno od ostrva u blizini obala Novog Zelanda, javlja "Sputnjik"...Veruje se da je upravo "mejl upozorenja" koji je, kako je ranije saopšteno,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.