Koncert Whitesnake sutra u Hali Pionir

Izvor: B92, 21.Nov.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Whitesnake sutra u Hali Pionir

Bend Whitesnake nastupiće sutra u Hali Pionir, 40 godina od svog prvog nastupa u Beogradu sa Dejvidom Koverdejlom.

Whitesnake dolazi u srpsku prestonicu u okviru svetske turneje na kojoj promovišu novi "The Purple Album", najavila je "Avalon" produkcija. Kao što je već poznato, Koverdejl je odlučio da snimi album sa svojim omiljenim pesmama koje je otpevao u periodu od 1973. do 1976. godine.

Te numere prvobitno su uvrštene u Deep Purple albume "Burn", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Stormbringe" i "Come Taste the Band" i predstavljaju vrhunac Kovredejlove saradnje sa legendarnim gitaristom Ričijem Blekmorom.

"Ovaj album izdajem u znak ogromne zahvalnosti prema grupi 'Deep Purple'. Kao što sam nedavno rekao Ričiju: Vi momci ste me poveli na neverovatno muzičko putovanje koje još uvek traje i blagosloven sam što sam vas imao za učitelje. Jedva čekam da otpevam ove divne pesme uživo i uplovim s fanovima u Purple magiju", izjavio je Kovrdejl.

Bend će podsetiti publiku na čuvene Deep Purple hitove - "Burn", "Stormbringer", "Soldier of Fortune", "The Gypsy", "Sail Away", kombinujući ih sa svojim hitovima - "Here I go Again", "Fool For You Loving", "Still Of The Night", "Is This Love".

Bend Whitesnake je poslednji koncert u Beogradu održao pre dve godine na Kalemegdanu. Ulaznice za sutrašnji nastup koštaju 2.500, 2.990 i 3.500 dinara.
Pogledaj vesti o: Whitesnake u Areni

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Koncert Whitesnake u Hali Pionir

Izvor: Studio B, 21.Nov.2015

Bend Whitesnake nastupiće u nedelju u Hali Pionir, 40 godina od svog prvog nastupa u Beogradu sa Dejvidom Koverdejlom...Whitesnake dolazi u srpsku prestonicu u okviru svetske turneje na kojoj promovišu novi "The Purple Album", najavila je "Avalon" produkcija. Kao što je već poznato, Koverdejl je...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.