Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLATNA RUKAVICA: Drenovak najbolji!

Srpski bokser Aleksandar Drenovak pobednik je tradicionalne 58. Zlatne rukavice koja je održana u Vrnjačkoj Banji.

On je u prepunoj hali “Vlade Divac” u finalnoj borbi u srednjoj kategoriji savladao Španca Damijana Bijaća i prvi put u karijeri dobio vredno priznanje u konkurenciji 58 boksera iz 12 zemalja.
– Ovoga puta sam pobedio sam pred mojom publikom. To je obaveza više za naredni period. Zahvalio bih se Boksreskom savezu Srbije i opštini >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Vrnjacka Banja koja je prepoznala značaj moga sporta i siguran sam da ćemo u narednom period uspeti da ostvarimo rezultate za ponos naše zemlje – izjavio je Drenovak.
Najbolja reprezentacija je selekcija Srbije a za najborbeniji par proglašeni su Milutin Stanković i Vladan Babić. Najbolji sudija je iz Lopez iz Španije, a najbolji strani bokser Orabi Abdelgavard iz Egipta.
Domaćin bokserima bio je hotel “Solaris resort”, čiji prvi čovek Boris Glišić nije krio zadovoljstvo što je pomogao mladim borcima, pošto se svojevremeno u užičkoj Slobodi i sam bavio boksom.
– Ovo je početak saradnje. U narednim godinama Bokserski savez spreman je da pravi bokserski centar u Vrnjačkoj Banji, čast nam je što smo izabranio za partnera, ali i obaveza da budemo u službi, ne samo srpskog boksa, već i srpskog sporta – istakao je Glišić.
The post ZLATNA RUKAVICA: Drenovak najbolji! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.