Veliki uspeh SB “Merkur“ u godini jubileja

Izvor: Objava, 29.Mar.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki uspeh SB “Merkur“ u godini jubileja

VRNJAČKA BANJA - Predstavnici Merkura direktor dr sci med Dejan Stanojević i rukovodilac marketinga Miodrag Miljković, prisustvovali su svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika u okviru samita lidera “Dostignuća 2017” koji predstavlja platformu o novim trendovima, ulozi direktora u dostignućima kompanije i razvitku regiona, ulaganju u napredne regione, teritorije i poslove.
“Veoma smo ponosni na ove nagrade, posebno što su one pristigle u godini u kojoj se u Merkuru obeležava jubilej od 70 godina uspešnog postojanja. To je potvrda da su svi naši razvojni napori i aktivnost bili adekvatno postavljeni i svakako je podsticaj za realizaciju novih projekata u budućnosti koje smo planirali”, izjavio je direktor Merkura dr sci med Dejan Stanojević.
Ove nagrade predstavljaju visoko cenjeno globalno priznanje za izuzetnost, što je izazvalo osećaj velikog ponosa i uzbuđenje kod svih zaposlenih u Merkuru. Nagrade su potvrda da Merkur kao medicinski centar, na čelu sa tako izuzetnim vođom dr sci med Dejanom Stanojevićem, svojom aktivnošću uspeva da prati zahteve i kriterijume najvišeg nivoa. Na to ukazuje činjenica da institucija koja dodeljuje pomenuto priznanje, uzima u obzir samo vrhunska dostignuća, efektivan rad i kreiranje pozitivne slike na regionalom nivou u 2016.godini.
“Kao neki kriterijumi za izbor pobednika među nominovanima navode se liderstvo i ličnost, profesionalizam, obrazovanje i menadžerske veštine direktora kao i strateška vizija, ukupan učinak bolnice, multidisciplinarnost usluge, povoljni izveštaji od strane pacijenata, fokus na pacijentima i njihovom zadovoljstvu, …” izjavio je rukovodilac marketinga Miodrag Miljković.
Organizatori ovog prestižnog događaja su Evropska biznis asocijacija (EBA), EBA konferencije i Medjunarodni klub lidera.
Dragan Ivanović
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja,   Pčelarstvo