Specijalna bolnica „Merkur“ nominovana za prestižnu evropsku nagradu

Izvor: Objava, 21.Mar.2017, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalna bolnica „Merkur“ nominovana za prestižnu evropsku nagradu

VRNJAČKA BANJA – Lepa vest za sve u SB“Merkur“ to su nominacije za prestižnu evropsku nagradu za najbolju regionalnu bolnicu i menadžera godine. Predstavnici Merkura direktor dr sci med Dejan Stanojević i rukovodilac marketinga Miodrag Miljković, prisustvovaće svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika u Londonu, 28. Marta. Nagrade će biti dodeljene u okviru samita lidera “Dostignuća 2017” koji predstavlja platformu o novim trendovima, ulozi direktora u dostignućima kompanije i razvitku regiona, ulaganju u napredne regione, teritorije i poslove.
- Ove nagrade predstavljaju priznanje za izuzetnost, što je u Merkuru izazvalo osećaj velikog ponosa i uzbuđenje, jer sama nagrada predstavlja visoko cenjeno globalno priznanje. Još veća čast je da je Merkur jedini iz Srbije i regiona nominovan za ovo priznanje.” izjavio je direktor Merkura dr sci med Dejan Stanojević.
Ova nominacija potvrda je da Merkur kao medicinski centar, na čelu sa tako izuzetnim vođom dr sci med Dejanom Stanojevićem, svojom aktivnošću uspeva da prati zahteve i kriterijume najvišeg nivoa. Na to ukazuje činjenica da institucija koja dodeljuje pomenuto priznanje, uzima u obzir samo vrhunska dostignuća, efektivan rad i kreiranje pozitivne slike na regionalom nivou u 2016.godini.
-Kao neki kriterijumi za izbor pobednika među nominovanima navode se liderstvo i ličnost, profesionalizam, obrazovanje i menadžerske veštine direktora kao i strateška vizija, ukupan učinak bolnice, multidisciplinarnost usluge, povoljni izveštaji od strane pacijenata, fokus na pacijentima i njihovom zadovoljstvu, …” izjavio je rukovodilac marketinga Miodrag Miljković, koji će na ovom događaju prezentovati Merkur i Vrnjačku Banju.
Organizatori ovog prestižnog događaja su Evropska biznis asocijacija (EBA), EBA konferencije i Medjunarodni klub lidera. Veliko je zadovoljstvo svih u Merkuru činjenica da je nominacije za ova značajna evropska priznanja pristigla upravo u godini u kojoj Merkur obeležava 70 godina uspešnog postojanja.
Dragan Ivanović